Τι είναι το στιλβωμένο φινίρισμα στο Stone;

0
Τι είναι το στιλβωμένο φινίρισμα στο Stone;

Το φινίρισμα Polished Stone είναι μια ανακλαστική επιφάνεια και φινίρισμα σε πέτρα που μπορεί να γίνει σε κρυσταλλωμένη πέτρα. Αυτό επιτυγχάνεται με τρίψιμο, λείανση ή λείανση της πέτρας. Τα χαρακτηριστικά της στιλβωμένης πέτρας είναι:

    • Το γυαλισμένο φινίρισμα ενισχύει την εμφάνιση και το φυσικό σχέδιο της πέτρας. Οι υφές, τα σχέδια και τα σχέδια που εξαρτώνται από την περιεκτικότητα σε ορυκτά της πέτρας είναι ορατά που δημιουργούν μια πολύ εντυπωσιακή έλξη στο χώρο.
    • Το γυάλισμα δεν επηρεάζει το πορώδες της πέτρας. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται σφραγιστικά σε πέτρες, κλείνουν τους πόρους και είναι ανθεκτικά στην υγρασία και τους λεκέδες.
    • Το γυάλισμα δίνει μια πολύ λεία και εκλεπτυσμένη εμφάνιση στη φυσική πέτρα. Είναι αισθητικά πολύ ευχάριστα.
    • Το γυαλισμένο φινίρισμα μπορεί να οδηγήσει σε ένα πολύ ολισθηρό δάπεδο. Ως εκ τούτου, αποφεύγεται ως επιφάνεια δαπέδου και χρησιμοποιείται κυρίως ως πάνελ τοίχου, είσοδοι, λόμπι και πάγκοι.
    • Οι γυαλισμένες επιφάνειες καθαρίζονται και συντηρούνται πολύ εύκολα. Ωστόσο, χρειάζεται τακτική συντήρηση και γυάλισμα για κάποιο χρονικό διάστημα για να αποκατασταθεί η γυαλάδα του. Πέτρες όπως ο ασβεστόλιθος δεν μπορούν να επιτύχουν φινίρισμα καθρέφτη.

Ζητήστε τώρα για επένδυση πέτρας

Το γυαλισμένο μάρμαρο και ο γρανίτης βρίσκουν ευρεία χρήση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των κτιρίων.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar