Ρίξτε μια ματιά στην πιο δημοφιλή μάρκα μεντεσέδων πόρτας

0
Ρίξτε μια ματιά στην πιο δημοφιλή μάρκα μεντεσέδων πόρτας

Οι μεντεσέδες της πόρτας είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία υλικού που σας βοηθούν να ασφαλίσετε το σπίτι σας. Αυτά μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, αλλά είναι αρκετά απαραίτητα σε κάθε σπίτι. Ένας πιο στιβαρός και στιβαρός μεντεσές πόρτας είναι πρακτικός και αποτελεσματικός για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο σπίτι σας.

Οι μεντεσέδες είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Είναι κατασκευασμένα από μέταλλα και γυαλισμένα με διαφορετικές μεταλλικές επιστρώσεις για αυτό το λόγο.

Οι περίπλοκα σχεδιασμένοι μεντεσέδες της πόρτας αποτελούνται από στιβαρά και μη διαβρωτικά μέταλλα, επιτρέποντάς τους να φαίνονται όμορφα στις πόρτες, ενώ παράλληλα παραμένουν άθικτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάθε ένα από αυτά έχει μια ξεχωριστή μορφή και μέγεθος. Έτσι, εάν θέλετε να αποκτήσετε έναν νέο μεντεσέ πόρτας ή έναν μεντεσέ παραθύρου για το σπίτι σας, υπάρχουν διάφορες μάρκες για να διαλέξετε. Αλλά η επιλογή των τέλειων εμπορικών σημάτων μεντεσέδων μπορεί να είναι μια πραγματικά δύσκολη δουλειά. Επομένως, προτού αγοράσετε, θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τη νομιμότητα, τη μεγάλη ποικιλία διαθεσιμότητας και την ποιότητα ενός μεντεσέ.

Διαβάστε επίσης: Τύποι μεντεσέδων πόρτας

Η επιλογή της καλύτερης μάρκας μεντεσέδων μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, καθώς έχουμε συμπεριλάβει όλες τις κορυφαίες μάρκες που είναι διαθέσιμες στην Ινδία σε αυτό το άρθρο. Προτείνουμε τις Hepo, Ozone, Spider, IPSA και Supreme ως τις κορυφαίες 5 μάρκες μεντεσέδων της Ινδίας.

Μεντεσέδες πόρτας από τις 5 πιο δημοφιλείς μάρκες

 • Hepo Hinge

 • Μεντεσέ όζοντος

 • Αράχνη μεντεσέ

 • Μεντεσές

 • Ανώτατη άρθρωση

Hepo Hinge

hepo μεντεσέδες πόρτας

Η Hepo είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες μεντεσέδων πόρτας στην Ινδία. Οι μεντεσέδες από ανοξείδωτο χάλυβα της μάρκας ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και παρέχουν πολλά οφέλη. Διαθέτουν επίσης δυνατότητα κινητού βάρους από 3,5 κιλά έως 40 κιλά. Έρχεται επίσης με συμβατικό καθώς και αυτόματο μηχανισμό κλεισίματος.

Χαρακτηριστικά

 • Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και διαθέτουν αξιόπιστη δομή ρουλεμάν που μπορεί να χειριστεί μεγάλο βάρος.
 • Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο παρέχει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση.
 • Λιγότερος χρόνος εγκατάστασης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 • Κατάλληλο για ξύλινες, ατσάλινες και πλαισιωμένες πύλες.
 • Έρχεται με αναβαθμισμένη εμφάνιση και ανώτερο φινίρισμα SS.

Μεντεσέ όζοντος

Μεντεσέδες πόρτας όζοντος

Το Ozone έχει μια από τις πιο δημοφιλείς και μεγαλύτερες μάρκες μεντεσέδων πόρτας στην Ινδία. Όλη η ποικιλία ειδών υλικού στο Ozone διατίθεται σε διάφορα μεγέθη. Οι μεντεσέδες αυτής της μάρκας έχουν σατινέ ή νίκελ φινίρισμα, που κάνει την πύλη να φαίνεται αρκετά ελκυστική και εξαιρετική. Ο σχεδιασμός μεντεσέδων όζοντος σάς δίνει πρόσβαση σε καλύτερη κίνηση εγκατάστασης και ευρύ άνοιγμα.

Χαρακτηριστικά

 • Ένας μοναδικός και πρωτοποριακός σχεδιασμός κρατά τις πύλες να λειτουργούν ομαλά για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
 • Ο έξυπνα κατασκευασμένος μεντεσές προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση.
 • Εξαιρετική επιλογή για βελτιωμένη ευθυγράμμιση, ασφάλεια και στιβαρότητα.
 • Διαθέτουν παρεμβύσματα για να προστατεύουν τις γυάλινες πύλες από βλάβη.
 • Επιτρέπει τη ρύθμιση της εγκατάστασης στο σημείο μηδέν, καθιστώντας εύκολη την τοποθέτηση οποιουδήποτε ανώμαλου τοίχου.

Αράχνη μεντεσέ

αράχνη μεντεσέδες πόρτας

Η Spider είναι μια κορυφαία μάρκα μεντεσέδων πόρτας στην Ινδία. Παρέχουν καινοτόμους, ισχυρούς και μακράς διαρκείας μεντεσέδες με δυνατότητες υψηλής ποιότητας και δημιουργική εγκατάσταση και προσαρμοστικότητα. Είναι κατασκευασμένο από στιβαρό και βαρύ μέταλλο, με βάρη που κυμαίνονται από 35 έως 50 κιλά. Είναι επίσης πολύ απλά στην τοποθέτησή τους και μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν σύμφωνα με διαφορετικά κουφώματα.

Χαρακτηριστικά

 • Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι επικαλυμμένα με διαφορετικές μεταλλικές επιστρώσεις, γεγονός που τα καθιστά 100% χωρίς σκουριά.
 • Ο μεντεσές αράχνης δεν απαιτεί καθόλου ή πολύ λίγη συντήρηση.
 • Έχουν εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής, καθιστώντας τα στιβαρά και ανθεκτικά.

Μεντεσές

ipsa By Hinges

Αν ψάχνετε για μεντεσέδες πόρτας βαρέως τύπου, η IPSA θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή. Κατασκευάζουν μεντεσέδες που στερεώνουν με ασφάλεια τις πύλες στο πλαίσιο. Είναι επίσης προϊόντα μεγάλης διάρκειας. Η εταιρεία δημιουργεί αντικείμενα φιλικά προς τον πελάτη που πωλούνται σε διάφορα καταστήματα. Επιπλέον, το πιο αξιόπιστο πράγμα που μπορείτε να αποκτήσετε από αυτήν την εταιρεία είναι μια εκτεταμένη εγγύηση.

Χαρακτηριστικά

 • Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, που αντέχει στη σκουριά και τη διάβρωση.
 • Έρχεται με παρεμβύσματα για την αποφυγή ζημιάς από το γυαλί ενώ συγκρατεί σταθερά τις γυάλινες πύλες.
 • Είναι κατασκευασμένα αριστοτεχνικά για βέλτιστη απόδοση.
 • Αυτός ο μεντεσέ έχει ένα ευρυγώνιο άνοιγμα για άνετη αποθήκευση στο ντουλάπι.

Ανώτατη άρθρωση

υπέρτατοι μεντεσέδες πόρτας

Το Supreme είναι μια ακόμη επιλογή για μια από τις κορυφαίες μάρκες μεντεσέδων πόρτας στην Ινδία. Προσφέρει μια πληθώρα επιλογών με ποικίλες γωνίες ανοίγματος που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε πιθανό σκοπό. Η σειρά προϊόντων της Supreme περιλαμβάνει επίσης ειδικό εξοπλισμό υλικού που μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορα είδη θυρών.

Χαρακτηριστικά

 • Παρέχει ευκολία και βελτιωμένη απόδοση, καθιστώντας τη λειτουργία του μηχανισμού ομαλή και απλή.
 • Είναι ικανά να παράγουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας καθώς και καινοτόμα εγκατάσταση και ρύθμιση.
 • Ο μεντεσές τους είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει επίστρωση υπέρτατου σατινέ και ματ φινίρισμα.
 • Ιδανικό τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση.

Ρίξτε μια ματιά στους δείκτες που πρέπει να θυμάστε πριν αγοράσετε Μεντεσέδες πόρτας

Τώρα που έχετε διαβάσει τα γεγονότα σχετικά με την καλύτερη ποιότητα μάρκας Hinge στην Ινδία, πρέπει να επιλέξετε από ποια να αγοράσετε με σύνεση. Οι δυνατότητες αντοχής βάρους, η μεταλλική επίστρωση, η εμφάνιση και το υλικό κατασκευής είναι μερικές πτυχές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καλύτερο μεντεσέ για την πόρτα σας. Εκτός από αυτό, επειδή πολλοί κατασκευαστές μεντεσέδων τα δημιουργούν, θα πρέπει να αξιολογήσετε την τιμολόγηση πριν αποφασίσετε για έναν. Θυμηθείτε να διαβάσετε τις αξιολογήσεις και τις κριτικές για κάθε προϊόν πριν το ολοκληρώσετε. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τις προδιαγραφές μιας και θα μάθετε περισσότερα για τα πράγματα που πρόκειται να αγοράσετε. Τέλος, για να μην μετανιώσετε για την αγορά σας, εξοικειωθείτε με τις εγγυήσεις πριν κάνετε μια αγορά.

Προτεινόμενη ανάρτηση: Τύποι μεντεσέδων ντουλαπιών

Αγοράστε μεντεσέδες πόρτας καλύτερης ποιότητας στην Ινδία από την McCoy Mart

Το McCoy Mart είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που σας επιτρέπει να αγοράσετε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από μάρκες και είδη για να διαλέξετε. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε εάν θέλετε να αποκτήσετε αυθεντικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλή τιμή. Με έναν επαγγελματία λογαριασμό, μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα σε οποιοδήποτε αντικείμενο, είτε πρόκειται για είδη υγιεινής, υλικό, ηλεκτρικές συσκευές ή άλλα αξεσουάρ οικιακής βελτίωσης.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar