Πώς να δημιουργήσετε μια Airbnb: Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ενοικίαση διακοπών

2
Πώς να δημιουργήσετε μια Airbnb: Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ενοικίαση διακοπών

Θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια Airbnb σε ένα ακίνητο που έχετε; Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για το πώς να μετατρέψετε το ακίνητό σας σε επιτυχημένη ενοικίαση διακοπών.

Ζείτε σε μια περιοχή που είναι ελκυστική για τους τουρίστες; Θα μπορούσατε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ενοικίαση για διακοπές ή Airbnb και να κερδίσετε εκατοντάδες ή και χιλιάδες δολάρια το μήνα. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι το κάνουν ήδη.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να ρυθμίζετε ένα Airbnb

Τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα Airbnb

Ενα από οφέλη από ενοικιάσεις διακοπών είναι ότι έχετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας. Μπορείτε να φιλοξενήσετε όποτε θέλετε και να ορίσετε τις δικές σας τιμές. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε τους κανόνες για να προστατεύσετε την ιδιοκτησία σας και να διασφαλίσετε ότι παίρνετε μόνο τους καλεσμένους που θέλετε – όταν τους θέλετε.

Αλλά προτού αρχίσετε να σκέφτεστε τρόπους να ξοδέψετε τα επιπλέον μετρητά σας, πρέπει να τσεκάρετε μερικά πλαίσια.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε πώς αντιμετωπίζει η πόλη σας τα Airbnbs ή τις ενοικιάσεις διακοπών. Πολλές μεγάλες πόλεις έχουν πλέον κωδικούς που υπαγορεύουν ποιος μπορεί να νοικιάσει τα ακίνητά του και πόσο καιρό μπορεί να το κάνει. Ίσως χρειαστεί ακόμη και άδεια ή άλλου τύπου άδεια.

Η Airbnb παρέχει α σελίδα για την «υπεύθυνη φιλοξενία» εδώ. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό πριν καταχωρήσετε, διαφορετικά μπορεί να σας πιάσουν να προωθείτε μια παράνομη ενοικίαση Airbnb.

Αφού ολοκληρώσετε τη νομική εργασία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

  • Πολλές υπέροχες φωτογραφίες του ακινήτου σας
  • Περιγραφές της ιδιοκτησίας σας
  • Κατάλογος κανόνων
  • Τιμές που προτιμάτε

Θυμηθείτε, οι πρώτες εντυπώσεις έχουν σημασία. Θα λάβετε περισσότερες κρατήσεις όταν είστε πιο περιγραφικοί. Θα λαμβάνετε επίσης καλύτερες βαθμολογίες από τους επισκέπτες όταν το κατάλυμά σας ταιριάζει με το προφίλ σας.

Πώς να ρυθμίσετε ένα Airbnb

Για να ξεκινήσετε, χρειάζεστε έναν λογαριασμό Airbnb. Μόλις εισέλθετε, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα υποδοχής της Airbnb. Η Airbnb θέλει να μάθει βασικά στοιχεία για τον χώρο σας, γι‘ αυτό ετοιμαστείτε να τους παρέχετε:

  • Είδος ακινήτου (Σπίτι, διαμέρισμα, μοναδικός χώρος, boutique ξενοδοχείο κ.λπ.)
  • Τι χώρο έχουν οι επισκέπτες (Ολόκληρο το μέρος, ιδιωτικό δωμάτιο και κοινόχρηστο δωμάτιο)
  • Οι φωτογραφίες και οι περιγραφές σας
  • Η πολιτική ακύρωσής σας

Η ρύθμιση της σελίδας σας είναι μόνο το πρώτο βήμα. Στη συνέχεια, πρέπει να μάθετε πώς να αξιολογείτε τα προφίλ των επισκεπτών, τους καλύτερους τρόπους επικοινωνίας με τους επισκέπτες και εάν θέλετε να παρέχετε άλλες υπηρεσίες, όπως μια επαγγελματίας καθαρίστρια.

Να θυμάστε ότι η καταχώριση μιας Airbnb είναι το εύκολο μέρος. Μόλις είστε ζωντανοί, πρέπει να διευθύνετε μια επιχείρηση.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παρέχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας έχουν μεγάλη εμπειρία. Εξάλλου, ο επόμενος καλεσμένος σας θα διαβάσει τι έχει να πει ο τρέχων καλεσμένος σας!

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από την Airbnb

Τώρα που ξέρετε πώς να δημιουργήσετε ένα Airbnb, είστε έτοιμοι να κερδίσετε επιπλέον μετρητά με την υπάρχουσα ιδιοκτησία σας. Ωστόσο, είναι ακόμα σημαντικό να έχετε κατά νου ότι μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο σπίτι σε μια υπέροχη τοποθεσία, αλλά η υπηρεσία που παρέχετε είναι αυτή που θα σας κάνει έναν οικοδεσπότη με υψηλή βαθμολογία.

Το Airbnb δεν είναι παθητικό εισόδημα: πρέπει να είστε έτοιμοι και ικανοί να βοηθήσετε τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ενοικίασή τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή τους.

Ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε τον πρώτο σας καλεσμένο; Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι σε καλή κατάσταση. Επισκεφτείτε το αρχείο μας DIY για χρήσιμες συμβουλές και οδηγούς βήμα προς βήμα.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από την Emma Gomez (Προβολή όλων)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar