Πλεονεκτήματα της Έξυπνης Κλειδαριάς Πόρτας για Σπίτια

2
Πλεονεκτήματα της Έξυπνης Κλειδαριάς Πόρτας για Σπίτια

Το 2017, σύμφωνα με το FBI, σημειώθηκαν 1,4 εκατομμύρια διαρρήξεις και διαρρήξεις στις ΗΠΑ, δηλαδή σχεδόν τρεις διαρρήξεις κάθε λεπτό. Η διάρρηξη είναι ένας εύλογος φόβος μεταξύ εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και η χρήση της τεχνολογίας για την προστασία των σπιτιών έχει γίνει πιο εμφανής τα τελευταία χρόνια.

Η ανάγκη για ασφάλεια έχει γίνει μεγαλύτερη από ποτέ και οι έξυπνες κλειδαριές στις πόρτες είναι η απάντηση για να διευκολύνουν ένα πιο ασφαλές σπίτι. Έρχονται με μια σειρά από οφέλη και εξυπηρετούν τόσο τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όσο και τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

Στη McCoyMart, έχουμε μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές έξυπνης κλειδαριάς από αξιόπιστες μάρκες όπως οι Godrej, Ozone, Dorset και IPSA. Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το σπίτι σας αξίζει ένα πιο έξυπνο σύστημα ασφαλείας και γιατί πρέπει να επενδύσετε σε ένα –

Σχετική ανάρτηση Διαφορετικοί τύποι κλειδαριών

Συστήματα φιλικά για smartphone

Συστήματα φιλικά προς τα smartphone – Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες να επιστρέψουμε σπίτι με τα χέρια μας γεμάτα παντοπωλεία και τσάντες για ψώνια και ταχυδακτυλουργούμε να βρούμε το κλειδί. Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας είναι πραγματικός.

Οι κλειδαριές θυρών Bluetooth μπορούν να σας βοηθήσουν σε τέτοια σενάρια και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το μπουλόνι σας με το τηλέφωνο για να αποκτήσετε έγκαιρη πρόσβαση χωρίς τυπικό σύστημα κλειδαριάς και κλειδιού.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις έξυπνες κλειδαριές, αλλά το Bluetooth προσφέρει επιπλέον άνεση και είναι εξαιρετικά εύκολο να ενσωματωθεί στο συνολικό σύστημα.

Αποστολή ηλεκτρονικών κλειδιών

Αποστολή ηλεκτρονικών κλειδιών – Τα ηλεκτρονικά κλειδιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτρέψετε στους ανθρώπους να εισέλθουν στο σπίτι όταν δεν είστε παρόντες. Μπορείτε να το κάνετε αποκτώντας μια έξυπνη κλειδαριά με δυνατότητα Wi-Fi. Η κλειδαριά πόρτας Wi-Fi θα σας επιτρέψει να παρουσιάσετε ένα ηλεκτρονικό κλειδί για όσους χρειάζονται πρόσβαση στο κτίριό σας. Μερικές από τις καταστάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν –

 • Επιτρέποντας στα στελέχη παράδοσης να ρίξουν τα πακέτα σας μέσα
 • Ενοικίαση του σπιτιού ως μέρη διακοπών και παροχή αποκλειστικής πρόσβασης επισκεπτών
 • Επιτρέποντας στους νέους ιδιοκτήτες να περιηγηθούν στο σπίτι σας όσο λείπετε
 • Αφήστε τους φίλους να χαλαρώσουν ενώ σας περιμένουν και ούτω καθεξής.

Αυτά τα ηλεκτρονικά κλειδιά μπορούν να διαγραφούν όπως θέλετε και επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία «διπλότυπων» κλειδιών που μπορούν εύκολα να διαγραφούν κατά την κρίση σας.

Ανίχνευση παρουσίας

Ανίχνευση παρουσίας – Μερικές από τις καλύτερες έξυπνες κλειδαριές πόρτας μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό παρουσίας, ώστε να μην καταλήξετε να κλειδώνεστε έξω. Πολλές κλειδαριές μπορούν να ανοίξουν με καθαρά βιομετρικά στοιχεία ή RFID που διευκολύνουν το άνοιγμα και το άνοιγμα των κλειδαριών.

Μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να αναγνωρίζουν και άλλους, βασιζόμενοι αποκλειστικά στην παρουσία τους, και λειτουργούν παράλληλα και με άλλες οικιακές συσκευές.

Βελτιωμένη ασφάλεια

Βελτιωμένη ασφάλεια – Το καλύτερο σύστημα έξυπνης κλειδαριάς πόρτας παρέχει καλύτερη προστασία καθώς κανείς δεν μπορεί να το επιλέξει όπως μια παραδοσιακή κλειδαριά. Η παλαιότερη λύση θα ήταν να βρουν νέες κλειδαριές και αυτό θα βοηθούσε τους διαρρήκτες να διαλέξουν.

Ωστόσο, με την έξυπνη κλειδαριά, η είσοδος χωρίς κλειδί διασφαλίζει ότι κανένας ληστής δεν μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση στο νεκρό μπουλόνι. Μπορείτε επίσης να έχετε συστήματα απομακρυσμένης παρακολούθησης που συνδέουν τις έξυπνες κλειδαριές με την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου. Παρέχουν επίσης ειδοποιήσεις για τυχόν ύποπτες δραστηριότητες.

Ευκολία για ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες

Ευκολία για ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες – Οι ηλικιωμένοι μπορεί μερικές φορές να έχουν δυσκολίες πρόσβασης στις παραδοσιακές κλειδαριές και τα συστήματα αυτόματης κλειδαριάς πόρτας για το σπίτι μπορεί να έχουν θετική επίδραση στις ανάγκες τους. Άλλα άτομα που θα μπορούσαν να ωφεληθούν περιλαμβάνουν –

 • Άτομα με Πάρκινσον
 • Ηλικιωμένος
 • Άτομα με εγκεφαλική παράλυση
 • Άτομα που φορούν νάρθηκες καρπού για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα
 • Κι αλλα

Αυτή η έξυπνη κλειδαριά πόρτας μπορεί να βοηθήσει τα άτομα με αναπηρία να έχουν εύκολη πρόσβαση στις πόρτες και να διασφαλίσει ότι δεν θα κλειδωθούν έξω σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τεχνολογία ID

Τεχνολογία ID – Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε έξυπνες κλειδαριές που μπορούν να αναγνωρίσουν το σώμα σας με το IoT, ακόμη και με παρακολούθηση βίντεο. Αυτές οι κλειδαριές αλληλεπιδρούν με άλλες συσκευές για να σας προσφέρουν ένα πιο ασφαλές σπίτι. Οι περισσότερες έξυπνες κλειδαριές διαθέτουν επίσης τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων για ευκολότερη πρόσβαση και είσοδο σε οποιονδήποτε.

Εύκολη μετασκευή

Τοποθετήστε εύκολα εκ των υστέρων – Πολλές έξυπνες κλειδαριές λειτουργούν ομαλά με το υπάρχον σύστημά σας και συνδέονται με τα τρέχοντα μπουλόνια σας για ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Ορισμένα μοντέλα περιλαμβάνουν παραδοσιακές κλειδαρότρυπες σε περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστείτε. Με αυτές τις επιλογές, γίνεται ευκολότερο να βρείτε την έξυπνη κλειδαριά που είναι ιδανική για το γραφείο ή το σπίτι σας.

Ασφαλείς κατοικίες

Ασφαλή σπίτια – Με την έξυπνη κλειδαριά, μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε χρησιμοποιώντας εφαρμογές όταν δεν βρίσκεστε εκεί. Μπορείτε επίσης να κάνετε check-in μια στο τόσο με το σύστημα βίντεο. Εδώ είναι μερικά από τα σενάρια που θα μπορούσατε να συναντήσετε σε περίπτωση αγοράς μιας έξυπνης κλειδαριάς –

 • Διακοπές με ηρεμία
 • Εργασία κατά τις νυχτερινές βάρδιες
 • Όταν τα παιδιά είναι μόνα τους στο σπίτι ή με σίτερ
 • Θέματα τρεξίματος και
 • Όταν οι επισκέπτες χρησιμοποιούν το σπίτι σας

Πολλαπλές μέθοδοι πρόσβασης στις κλειδαριές

Πολλαπλές μέθοδοι πρόσβασης στις κλειδαριές – Εάν έχετε έναν έξυπνο βοηθό στο σπίτι, μπορείτε επίσης να τον ενσωματώσετε για να ανοίγει πόρτες, καθώς η τεχνολογία έχει φτάσει τόσο μακριά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή BlueTooth στη συσκευή σας, αλλά με τους βοηθούς, μπορείτε να προγραμματίσετε τις έξυπνες κλειδαριές με τέτοιο τρόπο ή επίσης να χρησιμοποιήσετε Wi-Fi, δίνοντάς σας πολλαπλές μεθόδους για να ανοίξετε τις κλειδαριές.

Αυτές οι κλειδαριές έρχονται επίσης σε διαφορετικά στυλ, χρώματα και σχήματα. Προσθέτουν μια φουτουριστική εμφάνιση στο σπίτι σας. Το Ozone Smart biometric είναι ένα τέτοιο στυλ και είναι μια φανταστική προσθήκη σε κάθε σπίτι.

Πρόσθετα πλεονεκτήματα των Smart Locks –

Άλλα πλεονεκτήματα έρχονται με την απόκτηση μιας έξυπνης κλειδαριάς για την επιχείρηση, το σπίτι ή το σπίτι των συγγενών σας. Αυτά περιλαμβάνουν τη μη ανάγκη απόκρυψης κλειδιού κάτω από το χαλάκι ή σε καθορισμένο σημείο, την πιο βολική πρόσβαση για χαρακτηριστικά ασφαλείας και την ενημέρωση των καρφιτσών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε/αφαιρέσετε e-κλειδιά όπως θέλετε.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για να αποκτήσετε την καλύτερη συλλογή έξυπνων κλειδαριών για να ασφαλίσετε το σπίτι και το γραφείο σας. Προσφέρουμε μερικές εκπληκτικές εκπτώσεις και κομψές επιλογές που ταιριάζουν εξαιρετικά με τη διακόσμηση και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Παραγγείλτε τα τώρα, εξασφαλίστε το σπίτι σας για το μέλλον και κρατήστε την οικογένειά σας και τον εαυτό σας πιο ασφαλή από ποτέ!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar