Οι καλύτερες μάρκες νεροχύτη κουζίνας στην Ινδία

1
Οι καλύτερες μάρκες νεροχύτη κουζίνας στην Ινδία

Οι νεροχύτες κουζίνας είναι μόνιμα εξαρτήματα που δεν μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα ή τακτικά, όπως εξοπλισμός δωματίου, μαχαιροπίρουνα ή πιατικά. Θέλετε πάντα τις ωραιότερες και πιο σύγχρονες συσκευές, εξαρτήματα, διοργανωτές και gadget στο σπίτι και την κουζίνα σας. Εάν περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας στο δωμάτιο μαγειρέματος φτιάχνοντας φαγητό και πλένοντας σκεύη, ο νεροχύτης της κουζίνας σας πρέπει να είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας.

Οι νεροχύτες κουζίνας είναι κατασκευασμένοι από διάφορα υλικά, συμπεριλαμβανομένης της πορσελάνης και του ανοξείδωτου χάλυβα. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν την έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα λόγω της μακροζωίας και της ευκολίας καθαρισμού και συντήρησης. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε έναν νεροχύτη για την κουζίνα σας, λάβετε υπόψη τα ακόλουθα στοιχεία πριν αγοράσετε. Ας κάνουμε μια βόλτα ανάμεσα στις κορυφαίες μάρκες νεροχύτη κουζίνας που διατίθενται.

Πριν αγοράσετε έναν νεροχύτη κουζίνας, λάβετε υπόψη τα ακόλουθα σημεία.

Λάβετε υπόψη αυτά τα τέσσερα σημεία όταν αγοράζετε νεροχύτη κουζίνας

 • Υλικό νεροχύτη: Οι νεροχύτες κατασκευάζονται συνήθως από πορσελάνη, γρανίτη, ακρυλικό και ανοξείδωτο χάλυβα, μεταξύ άλλων υλικών.
 • Το μέγεθος και ο σχεδιασμός του νεροχύτη: Πριν επιλέξετε νεροχύτη, μετρήστε τον πάγκο και τον χώρο κεφαλής σας. Ένας διπλός νεροχύτης μπολ με σχάρα αποστράγγισης είναι ιδανικός για μεγαλύτερα δωμάτια μαγειρέματος, ενώ οι συμπαγείς μονές λεκάνες είναι ιδανικές για μικρότερα δωμάτια μαγειρέματος.
 • Θάλαμοι νεροχύτη κουζίνας: Στην αγορά διατίθενται μονές, διπλές ή και τριπλές λεκάνες με επιπλέον σχάρες στεγνώματος.
 • Αξεσουάρ για νεροχύτη: Ο κλάδος συνεχώς επεκτείνεται, με νέα, εξελιγμένα αξεσουάρ νεροχύτη που παράγονται τακτικά, που κυμαίνονται από σχάρες στεγνώματος μέχρι ενσωματωμένη απόρριψη απορριμμάτων.

Μην ξεχάσετε να προσέξετε και τις προδιαγραφές του νεροχύτη! Βοηθούν πολύ στην κατανόηση του είδους που αγοράζετε.

Μάθετε για τους καλύτερους κατασκευαστές νεροχύτη κουζίνας στην Ινδία

Πολλές μάρκες νεροχύτες κουζίνας έχουν ευδοκιμήσει στην αγορά τώρα. Έτσι, δεν είναι τόσο εύκολο να επιλέξετε ένα γρήγορο. Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες μάρκες της επιλογής μας που είναι διαθέσιμες στην Ινδία στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε.

 • Νεροχύτες κουζίνας Kaff

 • Νεροχύτες κουζίνας Crocodile

 • Νεροχύτες Κουζίνας Nirali

 • Νεροχύτες Κουζίνας Futura

 • Νεροχύτες Κουζίνας Hafele

 • Νεροχύτες κουζίνας Jayna

 • Νεροχύτες κουζίνας Carysil

Νεροχύτες κουζίνας Kaff

Νεροχύτης

Η Kaff είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες νεροχύτη κουζίνας στην Ινδία, καθώς προσπαθούν να παρέχουν κάθε δυνατή ευκολία για να βελτιώσουν την εμπειρία σας στο χώρο μαγειρέματος. Αυτή η μάρκα προσφέρει τις πιο σύγχρονες συσκευές στον κόσμο, καθώς και τις πιο εκτεταμένες σειρές. Θέλουν να κάνουν την καθημερινή σας ζωή στο χώρο μαγειρέματος πιο εύκολη, προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις που συνδυάζουν καινοτομία, σχεδιασμό και ευελιξία.

Τα είδη αυτής της μάρκας είναι της υψηλότερης ποιότητας και εμπίπτουν στο πιο λογικό εύρος τιμών. Η Gurugram είναι η έδρα της εταιρείας. Ένας υγιής, καθαρός και υγιεινός νεροχύτης, σύμφωνα με τη μάρκα, οδηγεί σε μια υγιή ύπαρξη. Είναι ένα από τα κορυφαία δωμάτια μαγειρικής στην Ινδία για το έτος 2021.

Κουκούλες, καμινάδες, φούρνοι, φούρνοι μικροκυμάτων, ψυγεία, ψύκτες κρασιού και άλλες συσκευές είναι από τις κύριες προσφορές της εταιρείας. Είναι ένα brand fantasy σχεδιαστών που το ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Προσφέρουν μια πλήρη σειρά αρθρωτών αιθουσών μαγειρέματος καθώς και μερικές από τις πιο γνωστές μάρκες της Ινδίας. Επιπλέον, έχει στρογγυλεμένο σχήμα και περιλαμβάνεται επίσης ένα μαξιλαράκι που αποσβένει τον ήχο.

Αγορά τώρα: Νεροχύτης κουζίνας Kaff

Νεροχύτες κουζίνας Crocodile

Νεροχύτης κροκόδειλου

Το Crocodile είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες νεροχύτη κουζίνας της Ινδίας το 2021 και είναι μια εξαιρετική επιλογή. Οι νεροχύτες κουζίνας τους δεν μοιάζουν με κανέναν άλλο επειδή είναι χειροποίητοι και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στους χειροποίητους νεροχύτες τους.

Αυτός ο νεροχύτης είναι κατάλληλος τόσο για τοποθέτηση στο επάνω μέρος όσο και για εγκατάσταση κάτω από τη βάση, με την επιλογή επάνω στήριξης να συνιστάται από τον κατασκευαστή. Ο χειροποίητος νεροχύτης Crocodile είναι ένας από τους καλύτερους νεροχύτες κουζίνας της Ινδίας το 2021. Αποτελείται από ανοξείδωτο χάλυβα 304, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαρκέσει πολύ.

Τα εξαιρετικά παχιά λαστιχένια μαξιλαράκια σε αυτή τη μάρκα νεροχύτη κουζίνας απορροφούν τον θόρυβο από τα σκεύη πλύσης. Είναι ένας από τους καλύτερους νεροχύτες στην Ινδία 2021, με στρογγυλεμένες γωνίες που κάνουν τον καθαρισμό παιχνιδάκι. Έχει επταετή εγγύηση. Επιπλέον, χρησιμοποιείται ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και καθαρίζονται εύκολα.

Αγορά τώρα: Νεροχύτης κουζίνας Crocodile

Νεροχύτες Κουζίνας Nirali

Νεροχύτης Nirali

Οι νεροχύτες κουζίνας Nirali είναι από τους καλύτερους της Ινδίας. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια σημεία που μπορείτε να ελέγξετε πριν αγοράσετε. Τα υλικά είναι ανώτερης ποιότητας. Αυτοί οι νεροχύτες κουζίνας είναι κατασκευασμένοι από τον υψηλότερης ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα της αγοράς.

Αυτοί οι νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα κατασκευάζονται και αναπτύσσονται με τις πιο σύγχρονες, αιχμής και αιχμής μηχανολογικές και σχεδιαστικές ιδέες. Επιπλέον, αυτοί οι νεροχύτες έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια. Οι νεροχύτες Nirali είναι ανθεκτικοί στις γρατσουνιές και στη σκουριά. Ούτε αμαυρώνουν εύκολα.

Νεροχύτες Κουζίνας Futura

Νεροχύτης Futura

Εάν αναζητάτε μια μάρκα που να κάνει μια από τις καλύτερες μάρκες νεροχύτη κουζίνας της Ινδίας, μην προχωρήσετε περισσότερο από τη Futura! Τα παρακάτω είναι μερικές από τις πτυχές και τα χαρακτηριστικά που προσελκύουν τους ανθρώπους σε αυτό. Η εταιρεία παράγει έναν νεροχύτη υψηλής ποιότητας που δίνει στιλ, αίσθηση και ομορφιά στο χώρο μαγειρέματός σας. Έχει μοναδική ομορφιά χάρη στις πιο σύγχρονες διαδικασίες φινιρίσματος.

Η καλύτερη ικανότητα αποστράγγισης και αποθήκευσης, καθώς και οι πιο προηγμένες σχεδιαστικές και τεχνικές προσεγγίσεις. Αυτό εγγυάται ότι ο νεροχύτης της κουζίνας σας λειτουργεί σωστά και με ασφάλεια και είναι απλός στον καθαρισμό, κάτι που είναι σημαντικό κατά το μαγείρεμα και την προετοιμασία του φαγητού!

Αγορά τώρα: Νεροχύτης κουζίνας Futura

Νεροχύτες Κουζίνας Hafele

Νεροχύτης Hafele

Αυτό το μοντέλο συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με το είδος της αξιοπιστίας που έχει συνδεθεί από καιρό με τους ινδικούς νεροχύτες κουζίνας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια μοναδική στο είδος της ινδική λεκάνη κουζίνας. Δεν αγοράζετε απλώς ένα αξεσουάρ όταν αγοράζετε αυτούς τους νιπτήρες κουζίνας. Αγοράζετε ένα προϊόν μακράς διαρκείας που θα μεταμορφώσει πλήρως την κουζίνα σας! Αυτό γίνεται εφικτό από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

Οι νεροχύτες κουζίνας Hafele κατασκευάζονται από μια γερμανική ουσία με εμπορικό σήμα που ονομάζεται Silgranit, η οποία είναι ένα μείγμα από κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γερμανικά εξαρτήματα. Τα αποκλειστικά υλικά είναι αυτά που κάνουν αυτόν τον νεροχύτη κουζίνας χαλαζία ένα από τα πιο δημοφιλή και μακροχρόνια στην Ινδία! Ο άμεσος καθαρισμός και η συντήρηση κάνουν αυτούς τους νεροχύτες να διαρκούν πολύ. Σε αντίθεση με άλλες ινδικές λεκάνες, μπορείτε να τις καθαρίσετε απλώς σκουπίζοντάς τις τακτικά με μια πετσέτα με σαπούνι. Ο καθαρισμός των νεροχυτών Hafele δεν απαιτεί τη χρήση σκληρών χημικών ή λειαντικών.

Θα πρέπει να έχετε υψηλής ποιότητας, μοντέρνους νεροχύτες μεγάλης διάρκειας, επειδή αντιπροσωπεύουν τον καλύτερο παγκόσμιο σχεδιασμό, μηχανική, κατασκευή και παραγωγή. Η ωραιότερη πτυχή αυτών των νεροχυτών είναι ότι παρέχουν αριστεία δυτικού τύπου για ένα κλάσμα του κόστους. Επιπλέον, αυτοί οι νεροχύτες είναι τόσο ελκυστικοί που θα δώσετε στην κουζίνα σας μια υπέροχη ανανέωση.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar