Μάθετε για τους διάφορους τύπους λαβής πόρτας

2
Μάθετε για τους διάφορους τύπους λαβής πόρτας

Το χερούλι της πόρτας δεν είναι μόνο απαραίτητο για το άνοιγμα και το κλείσιμο μιας πόρτας, αλλά προσθέτει και μια τελευταία πινελιά σε αυτήν. Βελτιώνει την αισθητική κάθε χώρου, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Υπάρχουν πολλά είδη στην αγορά. Ως αποτέλεσμα, έχετε πολλές επιλογές. Η κατανόηση των μηχανισμών των διαφόρων τύπων θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Εδώ είναι η λίστα και οι λεπτομέρειες των διάφορων τύπων χειρολαβής πόρτας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Διαβάστε επίσης: Συμβουλές για να επιλέξετε τη σωστή λαβή πόρτας για το σπίτι σας

Μάθετε για τις πολυάριθμες χειρολαβές θυρών από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε

Τύπος C

Λαβή πόρτας τύπου C

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια λαβή πόρτας τύπου C μοιάζει με C που είναι προσαρτημένη στην πόρτα και έχει λαβή έλξης. Πρέπει να τραβήξετε ή να σπρώξετε την πύλη με αυτές τις λαβές για να την ανοίξετε ή να την κλείσετε. Είναι κατασκευασμένα από στιβαρά υλικά καθώς πρέπει να αντέχουν το βάρος της πύλης όταν τραβιέται. Θα βρείτε τη χρήση τους κυρίως σε σπίτια, αν και τα εμπορικά μέρη έχουν συχνά αυτό το είδος λαβής εγκατεστημένο στις πύλες.

Τύπος D

Λαβή πόρτας τύπου C

Σε αντίθεση με τον προηγούμενο τύπο, το χερούλι της πόρτας τύπου D μοιάζει επίσης με το αλφάβητο D και είναι πολύ κοινό σε διαμερίσματα, σπίτια και γραφεία. Έχουν εύκολο κράτημα και είναι αβίαστα στο τράβηγμα ή στο σπρώξιμο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα εμπόδιο. Βρίσκονται σε πολλά σχέδια. Εκτός αυτού, είναι επίσης ένα κράτημα που ακολουθεί τον μηχανισμό των λαβών έλξης. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε εσωτερικές πόρτες που δεν απαιτούν μανδάλωμα.

Τύπος H

Λαβή πόρτας τύπου H

Η λαβή πόρτας τύπου H είναι πολύ συνηθισμένη για γυάλινες πύλες. Είναι στερεωμένα εκατέρωθεν της πύλης και μοιάζουν με το αλφάβητο H. Σε αντίθεση με τους άλλους δύο τύπους, αυτή η λαβή ακολουθεί επίσης τον μηχανισμό έλξης. Είναι στιβαρά καθώς μπορούν να κρατήσουν το βάρος της πύλης όταν ανοίγουν ή κλείνουν. Εκτός από αυτό, είναι απλά στη χρήση και διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια. Χρησιμοποιούνται σε μπροστινές πύλες και κύριες πύλες εταιρικών κατοικιών και άλλων εμπορικών ακινήτων. Χρησιμοποιούνται επίσης σε διάφορους τύπους καταστημάτων.

Προτείνεται: Διαφορετικοί τύποι κλειδαριές λαβής πόρτας

Τύπος μοχλού

Λαβή πόρτας τύπου μοχλού

Το Lever Latch είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο τόσο για οικιακές όσο και για εμπορικές εφαρμογές. Οι δύο παραλλαγές είναι μοχλός στην πίσω πλάκα και μοχλός σε τριαντάφυλλο. Το όνομα „μοχλός στην πίσω πλάκα“ αναφέρεται στην παρουσία ενός μοχλού σε μια πλάκα πλάτης. Η πίσω πλάκα μπορεί να είναι κυρτή, τετράγωνη ή οποιοδήποτε σχήμα επιθυμείτε. Η βασική κλειδαριά μοχλού στην πίσω πλάκα έχει μοχλό πίσω πλάκας που λειτουργεί έναν άξονα.

Όταν η λαβή πιέζεται προς τα κάτω για να ανοίξει, ο σωληνωτός άξονας ωθείται μέσα στο μάνδαλο. Μια κλειδαρότρυπα στην πίσω πλάκα μιας κλειδαριάς μοχλού επιτρέπει τη διέλευση ενός κλειδιού για να κλειδωθεί. Το τριαντάφυλλο σε λαβή μοχλού τριαντάφυλλου έχει κυκλικό ή τετράγωνο σχήμα για να καλύψει το σημείο όπου είναι στερεωμένο. Αυτή η λαβή απορρήτου μοχλού είναι μικρότερη από έναν μοχλό στην πίσω πλάκα. Αυτό κάνει το μάνδαλο να ανοίγει και να κλείνει. Για πρόσθετη ασφάλεια, η κλειδαριά μπορεί επίσης να επισκευαστεί. Ομαλό φινίρισμα παρέχεται από μοχλοροζέ.

Αυτές οι λαβές χρησιμοποιούνται συνήθως στις μπροστινές πόρτες, καθώς παρέχουν ασφάλεια εκτός του ότι σας βοηθούν να ελέγξετε την πόρτα.

Αγοράστε τύπους λαβών πόρτας οικιακής και εμπορικής χρήσης από την McCoy Mart

Η McCoy Mart διαθέτει μια τεράστια συλλογή από λαβές πύλης από διάφορες μάρκες. Είναι ένα διαδικτυακό μάρκετ με φορτωμένα αντικείμενα που είναι αυθεντικά. Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα σε προσιτές τιμές και να επωφεληθείτε από μαζικές εκπτώσεις με έναν επαγγελματία λογαριασμό. Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ή το πρόγραμμα περιήγησης για να ψωνίσετε το χερούλι της πόρτας σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα φίλτρα αναζήτησης και να λάβετε προσαρμοσμένα αποτελέσματα αναζήτησης που ταιριάζουν με τις επιλογές σας!

Λαβές πόρτας από τις καλύτερες μάρκες

Λαβή πόρτας από πεύκο | Λαβή πόρτας Yale | Godrej λαβή πόρτας | Vittoria Λαβή Πόρτας | Milano Λαβή Πόρτας | Λαβή πόρτας Dorset

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar