Η CMC λανσάρει τον πρώτο στο είδος του χαλαζία με φλέβες υπό την επωνυμία του – Kalingastone

0
Η CMC λανσάρει τον πρώτο στο είδος του χαλαζία με φλέβες υπό την επωνυμία του – Kalingastone


Η Classic Marble Company (CMC) ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας σειράς χαλαζία με φλέβες υπό την κορυφαία επωνυμία της για μηχανική πέτρα – KalingaStone. Τα προϊόντα χαλαζία με φλέβες μοιάζουν με την εμφάνιση του μαρμάρου και φέρουν τη δύναμη του χαλαζία. Εμπνευσμένα από τα χαρακτηριστικά μοτίβα φλεβών του κλασικού λευκού ιταλικού μαρμάρου, τα προϊόντα έχουν ονομαστεί Bianco Carrara, Bianco Venatino και Statuario.

«Η KalingaStone έχει δημιουργήσει μια θέση για τον εαυτό της στη διεθνή αγορά καθώς και στο σπίτι, στην κατηγορία των μηχανικών λίθων. Συνειδητοποιώντας την τεράστια δημοτικότητα και την αυξανόμενη ζήτηση για αυτό το προϊόν, έχουμε κάνει ένα βήμα παραπέρα για να ανταποκριθούμε στις φιλοδοξίες της νέας εποχής. Η νέα σειρά χαλαζία είναι μοναδική όχι μόνο για τα φυσικά της χαρακτηριστικά αντοχής όπως στον γρανίτη, αλλά και επειδή είναι σχεδιασμένη να μοιάζει με φυσικό μάρμαρο. Οι φλέβες είναι συνήθως ένας φυσικός σχηματισμός μοτίβων στο μάρμαρο έχουν μεγάλη ζήτηση για την αισθητική του. Ωστόσο τώρα, με τη δυνατότητα να προσφέρει αυτή τη διαχρονική ομορφιά σε χαλαζία, θα προσφέρει στους αρχιτέκτονες εναλλακτικές λύσεις που δεν υπήρχαν προηγουμένως και σκοπεύουμε να το αξιοποιήσουμε», λέει ο Amit Shah, Διευθύνων Σύμβουλος της CMC.

Κύριος. Vikas Kesarkar, VP- Marketing, CMC
Ο κ. Amit Shah, Διευθύνων Σύμβουλος, CMC

«Η CMC ηγείται της εξαγωγικής αγοράς μηχανικών λίθων με μερίδιο αγοράς 50 τοις εκατό. Με τη νέα σειρά προϊόντων αναμένουμε ότι το μερίδιο της εξαγωγικής μας αγοράς θα αυξάνεται 30 τοις εκατό ετησίως», προσθέτει ο Shah.

Και τα τρία προϊόντα εμφανίζουν γκρίζες φλέβες σε λευκό φόντο. Τα προϊόντα διατίθενται σε τυπικές διαστάσεις 335 cm * 165 cm και ποικίλο πάχος 12, 15, 20 και 30 mm. Η νέα σειρά που κυκλοφόρησε είναι ένας τέλειος συνδυασμός ομορφιάς και χρησιμότητας και είναι ιδανική για κάθε εφαρμογή είτε είναι οικιακή είτε εμπορική.

«Η KalingaStone έχει ισχυρή παρουσία στις διεθνείς αγορές. Επί του παρόντος, το KalingaStone εξάγεται σε περισσότερες από 53 χώρες σε έξι ηπείρους. Με το τελευταίο μας προϊόν χαλαζία με φλέβες όχι μόνο επεκτείναμε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας αλλά επίσης σπάσαμε τα εμπόδια σχεδιασμού. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα εκτιμήσουν τη νέα προσφορά», λέει ο Vikas Kesarkar, Αντιπρόεδρος – Marketing, CMC.

Τα προϊόντα θα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας στη Silvassa. Η νέα επέκταση στη σειρά προϊόντων χαλαζία όχι μόνο θα επιτρέψει στην KalingaStone να λανσάρει νεότερα σχέδια αλλά και να διπλασιάσει την παραγωγική της ικανότητα χαλαζία στα 30 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια ετησίως. Η τρέχουσα παραγωγή ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια ετησίως.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar