Ευρωομόλογο για την αναβάθμιση της βιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων στην Ινδία

1
Ευρωομόλογο για την αναβάθμιση της βιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων στην Ινδία

Η βιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στην Ινδία. Η κυβέρνηση της Ινδίας έχει ξεκινήσει διάφορα προγράμματα για την προώθηση της ηλεκτρικής κινητικότητας. Πολλές εταιρείες στην Ινδία δημιουργούν εγκαταστάσεις παραγωγής για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων. Ο κύριος στόχος αυτών των εμπορικών σημάτων είναι να παρέχουν έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μεταφοράς συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής και περιβαλλοντική συνείδηση. Απαιτείται αναθεώρηση της ταυτότητας λιανικής για αυτές τις κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ινδία και το Eurobond έχει εγκριθεί για περισσότερες από 15 μάρκες μέχρι στιγμής.

Το ευρωομόλογο άλλαξε την εμφάνιση των εμπορικών σημάτων ηλεκτρονικών αυτοκινήτων

Με τα υπερσύγχρονα και κομψά πάνελ του, το Eurobond δίνει μια φουτουριστική ματιά στο μέλλον της αστικής μετακίνησης της Ινδίας. Με τα κομψά και λειτουργικά πάνελ της, η εταιρεία προσθέτει μια σύγχρονη πινελιά στην εταιρική ταυτότητα αυτών των επωνυμιών.

Μέχρι τώρα, το Ευρωομόλογο έχει μεταμορφώσει αυτές τις μάρκες ηλεκτρονικών αυτοκινήτων της Ινδίας – BGauss Motors, Hop Electric Motor, Okinawa Electric Vehicles και Citroen. Η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης άλλων 10 εμπορικών σημάτων.

Με την πάροδο των ετών, το Eurobond έχει κερδίσει την προβολή ως ο πιο προτιμώμενος κατασκευαστής ACP της Ινδίας και η πρώτη επιλογή κορυφαίων εμπορικών σημάτων στην Ινδία. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας, έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων όπως μεταλλικά, συμπαγή, μάρμαρα, Spectra, mirror, sparkle, HPL, ξύλινα και ξύλινα πάνελ φινιρίσματος υφής. και, το πιο πρόσφατο είναι το FR (Fire Retardant Panels). Η Eurobond είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην Ινδία που εισήγαγε το επιβραδυντικό, ελαφρύ και υψηλής αντοχής – Αλουμίνιο Honeycomb Panel, επιπλέον της υπάρχουσας σειράς επιβραδυντικών πυρκαγιάς ACCP, Class A2 και FR Plus. Η μάρκα συνεργάζεται αποκλειστικά με την κορυφαία εταιρεία επικάλυψης πηνίων αλουμινίου στην Ευρώπη – Euramax, η οποία φέρνει μια αποκλειστική γκάμα ACP με απαράμιλλη ποιότητα, απαράμιλλα σχέδια και συναρπαστικά νέα χρώματα και υφές στην αγορά.

Για να δημιουργήσετε ένα νέο υψηλό επίπεδο για την επιχείρησή σας και να αποκτήσετε εξαιρετικά σχέδια ACP και να ανεβάσετε την ικανοποίηση των πελατών στο επόμενο επίπεδο, ελάτε σε επαφή με το Eurobond.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar