Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εγκατάσταση των EUROBOND ACP για εξωτερικούς χώρους

1
Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εγκατάσταση των EUROBOND ACP για εξωτερικούς χώρους

Κάνεις την πρώτη εντύπωση για την επιχείρηση ή την κατοικία σου με τη διεύθυνσή σου. Ωστόσο, είναι οι εξωτερικές όψεις του κτιρίου σας που το τσιμεντάρουν στην πραγματικότητα. Έτσι, για να κάνετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση, χρειάζεστε υπέροχους εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να το πετύχετε εύκολα χρησιμοποιώντας κομψά και κομψά φύλλα ACP της EUROBOND. Είναι ασφαλή, χωρίς συντήρηση, μεγάλης διάρκειας και εξαιρετικά εύκολες στην εγκατάσταση.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τους πολλούς τρόπους εγκατάστασης EUROBOND ACP για εξωτερικούς χώρους:

1. Εξωτερική Επένδυση Τοίχων – Αρμός Υγρού Σφραγιστικού

Αυτή είναι μια από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες τεχνικές εγκατάστασης σε ένα ευρύ φάσμα νέων κτιρίων και έργων ανακαίνισης. Σε αυτή τη μέθοδο, αφού τα πάνελ EUROBOND στερεωθούν στην υποδομή, εφαρμόζεται κατάλληλο στεγανοποιητικό υλικό στους αρμούς για να εγγυηθεί τη στεγανότητα.

2. Εξωτερική επένδυση τοίχου – Μέθοδος ανάρτησης

Αυτή η τεχνική εγκατάστασης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε το χρόνο στη διαδικασία εγκατάστασης. Σε αυτή τη μέθοδο, τα φύλλα δεν στερεώνονται σφιχτά στο υποπλαίσιο αλλά απλώς αναρτώνται. Αυτό επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση χρησιμοποιώντας θερμική διαστολή/συστολή.

3. Εξωτερική Επένδυση Τοίχων – Στεγνό Άρθωμα Φλάντζας

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί παρεμβύσματα αντί για στεγανωτικά. Η ανθεκτικότητα των παρεμβυσμάτων EPDM είναι συγκρίσιμη με αυτή του στεγανοποιητικού. Επιπλέον, ο σύνδεσμος φλάντζας μειώνει την ποσότητα βρωμιάς ή λεκέ στην επιφάνεια του πίνακα EUROBOND.

4. Εξωτερική επένδυση τοίχου – Στενή ανοιχτή άρθρωση

Αυτή η τεχνική ενδείκνυται καλύτερα για πάνελ EUROBOND με πέτρα και ξύλο, στα οποία οι στενοί σύνδεσμοι μεταξύ των πάνελ είναι αισθητικά αποτελεσματικοί. Εάν παραστεί ανάγκη, εφαρμόζεται στεγανοποιητικό μέσο ή φλάντζα EPDM στους αρμούς.

5. Κάλυμμα στέγης

Αυτή η μέθοδος εγκατάστασης χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό σε εμφανείς, δημόσιους χώρους όπως αεροδρόμια και στάδια. Σε εφαρμογές στέγης, τοποθετείται υδρορροή ή αδιάβροχα φύλλα πίσω από τα πάνελ EUROBOND για να διευκολύνεται η αποστράγγιση του νερού που έχει διαρρεύσει.

6. Σπατάλη πίσω πάνελ από γυάλινη κουρτίνα

Μερικές φορές, οι τοίχοι από γυάλινες κουρτίνες πρέπει να στηρίζονται από ένα αδιαφανές πάνελ τύπου spandrel για λόγους αισθητικής και εξοικονόμησης ενέργειας. Τα πίσω πάνελ τύπου spandrel πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά ανθεκτικά γιατί είναι δύσκολη η αντικατάστασή τους μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής. Τα πάνελ EUROBOND συνιστώνται ιδιαίτερα για τέτοιες εφαρμογές.

7. Αντηλιακό ή Γείσο

Περιστασιακά τα πάνελ EUROBOND χρησιμοποιούνται επίσης για το σκίαστρο ή το γείσο ενός κτιρίου. Σε τέτοιες εφαρμογές, θα διαπιστώσετε ότι το πλαίσιο από χάλυβα ή αλουμίνιο έχει χρησιμοποιηθεί ως ενίσχυση πίσω από τα ACP.

Προχώρα; ομορφύνετε τους εξωτερικούς σας χώρους με μια ευρεία γκάμα ACP από το Eurobond. Θα σας κακομάθουν οι επιλογές σε υφές, χρώματα και φινιρίσματα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar