Διαφορετικοί τύποι καμινάδων που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα

0
Διαφορετικοί τύποι καμινάδων που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα

Η προετοιμασία ινδικών πιάτων απαιτεί προσθήκη πολλών μπαχαρικών και tadka. Ωστόσο, αυτό το είδος μαγειρέματος αφήνει λεκέδες στην εστία και τα πλακάκια τοίχου σας. Επειδή η διαδικασία καθαρισμού είναι μακρά, μπορεί να αποσπαστείτε από το μαγείρεμα τους. Ωστόσο, μια καμινάδα μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Μόλις εγκαταστήσετε αυτό το προϊόν, μπορείτε να εξαλείψετε το βρώμικο δωμάτιο μαγειρέματος, τα υγρά μάτια και την επίμονη μυρωδιά. Μπορείτε να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και υγιεινή. Επομένως, διαβάστε μέχρι το τέλος για να μάθετε για τους διάφορους τύπους καμινάδων κουζίνας που διατίθενται. Γενικά, τα διάφορα είδη αυτού του προϊόντος ταξινομούνται με βάση τον τύπο τοποθέτησης. Υπάρχουν τέσσερις τύποι – βάση τοίχου, εντοιχισμένη, νησίδα και γωνία. Ωστόσο, αν αναρωτιέστε αν υπάρχουν άλλοι τύποι καμινάδων κουζίνας στην Ινδία, η απάντηση είναι ναι! Αυτό το προϊόν ταξινομείται σε τρεις ακόμη τύπους με βάση το φίλτρο – διχτυωτό, διάφραγμα και άνθρακα. Τα μοντέλα με διαφορετικούς τύπους τοποθέτησης διαφέρουν σε σχήμα και μέγεθος μεταξύ τους.

Γνωρίστε τους Διαφορετικούς τύπους καμινάδων για την κουζίνα και αρπάξτε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας

  • Βάση τοίχου

  • Ενσωματωμένο

  • Νησί

  • Γωνία

Βάση τοίχου

Όπως είναι το όνομα, αυτού του είδους τα προϊόντα μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο. Πρέπει να έχετε ένα τραπέζι μαγειρέματος κοντά στον τοίχο για να διορθώσετε αυτό το μοντέλο. Είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους και δημοφιλείς τύπους σε διαμερίσματα και σπίτια. Δεν διατίθενται μόνο σε διαφορετικά φινιρίσματα αλλά και σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Μπορείτε να τα αποκτήσετε και στα μοντέλα 90 cm και 60 cm. Εκτός αυτού, τα επιτοίχια μοντέλα προσθέτουν κομψότητα στο δωμάτιό σας.

Παραμένουν στο πλάι και βοηθούν στο να διατηρείται η περιοχή καθαρή. Είτε το διαμέρισμά σας είναι μικρό είτε μεγάλο, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τα μοντέλα επιτοίχιας βάσης. Είναι κυρίως κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα που τα κάνει να διαρκούν περισσότερο. Μπορείτε επίσης να λάβετε επιλογές φίλτρων για μοντέλα επιτοίχιας βάσης. Ακόμη και ορισμένα μοντέλα αυτόματου καθαρισμού μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο.

Ενσωματωμένο

Εάν σκέφτεστε πώς να επιλέξετε την καλύτερη καμινάδα κουζίνας, πρέπει να γνωρίζετε λεπτομερώς τους τύπους. Εδώ συζητάμε τον ενσωματωμένο τύπο που είναι αρκετά διαδεδομένος στις αρθρωτές αίθουσες μαγειρέματος. Τοποθετούνται επίσης στον τοίχο, αλλά τοποθετούνται μέσα στο ντουλάπι ή τα ξύλινα έπιπλα πάνω από την εστία σας. Επιπλέον, η τοποθέτησή τους είναι τέτοια που τα επιπλέον μέρη του μοντέλου παραμένουν ακάλυπτα.

Επιπλέον, το να μην καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο και να έχουν μια συμπαγή και κομψή εμφάνιση τα καθιστούν ελκυστικά. Εάν έχετε μικρό ή μεγάλο χώρο μαγειρέματος, μπορείτε επίσης να τα εγκαταστήσετε εκεί. Αυτά τα μοντέλα προσθέτουν πολύ κομψότητα στον χώρο μαγειρέματος σας. Σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο τύπο, έχετε επιλογές φίλτρου, επιλογές μεγέθους, επίσης για αυτόν τον τύπο.

Νησί

Εάν δεν σας ενδιαφέρει ποιος τύπος καμινάδας είναι καλύτερος για κουζίνα με τραπέζι μαγειρέματος στο κέντρο, μπορείτε να επιλέξετε τα νησιώτικα μοντέλα. Αυτά τα προϊόντα είναι κρεμασμένα από την οροφή και μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο δωμάτιο. Είναι ιδανικά για ένα αρθρωτό δωμάτιο μαγειρέματος με κατάλληλο χώρο. Προσθέτοντας πολλά στην αισθητική του δωματίου σας, διατίθενται σε διάφορα αριστοκρατικά σχέδια. Ωστόσο, πρέπει να έχετε αρκετό χώρο για να αφήσετε το προϊόν να κρέμεται από την οροφή για να μην είναι πολύ κοντά στην εστία.

Γωνία

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα μοντέλα είναι εγκατεστημένα στη γωνία. Εάν έχετε μικρό χώρο και γωνιακό τραπέζι μαγειρέματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μοντέλα. Διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους φίλτρων και μεγεθών. Εκτός από το ότι κάνουν το χώρο μαγειρέματός σας να φαίνεται εντυπωσιακό, αυτά τα προϊόντα ταιριάζουν εύκολα με τον συμπαγή σχεδιασμό τους. Επιπλέον, έχουν πολλά φινιρίσματα. Ωστόσο, εάν έχετε μια μεγάλη κουζίνα, μπορείτε επίσης να χωρέσετε σε αυτήν εάν έχετε μια γωνιακή εστία.

Δημοφιλείς μάρκες στην καμινάδα κουζίνας

Καμινάδα κουζίνας Faber | Καμινάδα Κουζίνας Kaff | Καμινάδα Κουζίνας Sunflame | Καμινάδα Κουζίνας Bosch | Υδραυλικά Καμινάδα Κουζίνας

Μάθετε για τα τρία διαφορετικά φίλτρα που διαθέτουν αυτά τα μοντέλα

Διχτυωτό φίλτρο

Όπως σας ενδιαφέρει να μάθετε για τους διαφορετικούς τύπους καμινάδων κουζίνας, θα πρέπει να μάθετε για τα διχτυωτά φίλτρα στην αρχή. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το φίλτρο έχει πλέγματα που πιάνουν κάθε τύπο στερεών σωματιδίων όπως λίπος καθώς ο καπνός περνά μέσα από αυτό. Το πλέγμα είναι κατασκευασμένο είτε από ανοξείδωτο χάλυβα είτε από αλουμίνιο. Ωστόσο, πρέπει να καθαρίζετε συχνά το πλέγμα για την αδιάλειπτη και αποτελεσματική ικανότητα αναρρόφησης του μηχανήματος.

Φίλτρο διαφράγματος

Αν θέλετε να μάθετε ποιος τύπος καμινάδας είναι καλύτερος για μια ινδική κουζίνα, η απάντηση είναι πάντα ένα μοντέλο φίλτρου Baffle. Σχεδόν όλα αυτά τα προϊόντα που πωλούνται στην Ινδία έχουν φίλτρα διαφράγματος. Τα πλέγματα από ανοξείδωτο χάλυβα, τα οποία είναι κυρτά, πιάνουν λάδια και άλλες βρωμιές ενώ απελευθερώνεται ο καπνός. Αυτοί οι λόγοι καθιστούν το φίλτρο διαφράγματος την καλύτερη επιλογή όταν ερωτηθείτε Ποιος τύπος καμινάδας κουζίνας είναι καλύτερος. Απλά πρέπει να τα καθαρίσετε για μία μόνο φορά σε τρεις έως τέσσερις μήνες. Δεν εκπέμπουν πολύ θόρυβο κατά την εργασία. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να καθαρίσετε αυτά τα φίλτρα καθώς διατίθενται σε αποσπώμενη μορφή. Μπορείτε να το αφαιρέσετε και να το καθαρίσετε μόνοι σας χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

Φίλτρο άνθρακα

Είναι ένας άλλος τύπος που εμφανίζεται όταν ψάχνετε Ποιος τύπος καμινάδας κουζίνας είναι καλύτερος. Διαθέτουν πλάκα από κάρβουνο με τρύπες που τα κάνει καλύτερα κατά τη λειτουργία. Οι τρύπες απορροφούν τα σωματίδια βρωμιάς και το λίπος. Σε αντίθεση με τους καθαριστές νερού που διαθέτουν φίλτρα άνθρακα, αυτά τα είδη έχουν επίσης το ίδιο. Είναι ευρέως γνωστά για την αφαίρεση της κακοσμίας από τα τρόφιμα. Τα φίλτρα άνθρακα είναι επίσης κατάλληλα για μοντέλα χωρίς αγωγούς. Δεν πρέπει να ανησυχείτε πολύ για τη συντήρηση και μπορείτε να καθαρίζετε μόνο δύο φορές το χρόνο. Τα φίλτρα άνθρακα είναι ένας από τους πιο διάσημους τύπους καμινάδας στην Ινδία.

Αγοράστε καμινάδες από την McCoy Mart

Εάν ανησυχείτε για το πόσα είδη καμινάδας κουζίνας και ποια να αγοράσετε, μεταβείτε στο McCoy Mart και μάθετε τα καλύτερα. Διαθέτει μια συλλογή από διαφορετικές μάρκες και πολλά είδη από τα οποία μπορείτε να αγοράσετε. Μπορείτε να επωφεληθείτε από μεγάλες εκπτώσεις διαθέτοντας έναν επαγγελματία λογαριασμό. Εκτός από αυτό, υπάρχουν παράμετροι αναζήτησης που μπορείτε να προσαρμόσετε και να αγοράσετε αντικείμενα. Χρησιμοποιήστε είτε την εφαρμογή είτε το πρόγραμμα περιήγησης για να αγοράσετε το καλύτερο μοντέλο για την κουζίνα σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar