Αλουμίνιο – Το μέταλλο του μέλλοντος

0
Αλουμίνιο – Το μέταλλο του μέλλοντος

Το αλουμίνιο είναι ένα βιώσιμο μέταλλο που μπορεί να ανακυκλωθεί άπειρα. Η ανακύκλωσή του εξοικονομεί το 95% της ενέργειας που απαιτείται για την παραγωγή του από πρώτες ύλες. Είναι ένα μέταλλο που παίζει σημαντικό ρόλο στην ανθρώπινη οικολογία.

Σύμφωνα με αναφορές, το αλουμίνιο βρίσκεται με τη μορφή διαφορετικών ορυκτών στον φλοιό της γης που είναι περίπου 8%. Εξαιτίας αυτού, το αλουμίνιο έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα στις ακατέργαστες μορφές του.

Ανακύκλωση Αλουμινίου – μια φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία που αναλαμβάνει το Eurobond

Το Eurobond είναι γνωστό για τα επαναστατικά προϊόντα του για τον κατασκευαστικό κλάδο. Για να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα, συνεχίζει να λαμβάνει διάφορα βιώσιμα μέτρα. Η ανακύκλωση αλουμινίου είναι μια ακόμη φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία που αναλαμβάνει το Eurobond. Η ανακύκλωση αλουμινίου περιλαμβάνει απλώς την επανατήξη του σκραπ αλουμινίου, η οποία είναι μια λιγότερο ενεργοβόρα και οικονομικά αποδοτική μέθοδος από την κατασκευή ενός νέου. Στη διαδικασία της ανακύκλωσης, τα υπολείμματα χρησιμοποιούνται αντί για το ακατέργαστο αλουμίνιο, το οποίο βοηθά στη διατήρηση του επιπέδου εξάντλησης του αλουμινίου στη φυσική του μορφή.

Σήμερα, σχεδόν το 75% του αλουμινίου που έχει παραχθεί ποτέ εξακολουθεί να χρησιμοποιείται. Δεδομένου ότι το αλουμίνιο είναι 100% ανακυκλώσιμο και διατηρεί τις ιδιότητές του για αόριστο χρονικό διάστημα, το Eurobond χρησιμοποιεί αυτό το μέταλλο ως μια αποτελεσματική και οικονομική εναλλακτική για την κατασκευή νέου αλουμινίου.

Ανακύκλωση Αλουμινίου – Ένα αποτελεσματικό και οικονομικό υποκατάστατο του ευρωομολόγου

Η διαδικασία παραγωγής νέου αλουμινίου είναι σχετικά πιο δαπανηρή από την ανακύκλωση αλουμινίου. Το κόστος συλλογής, διαχωρισμού και ανακύκλωσης είναι μια οικονομική εναλλακτική. Η ανακύκλωση του αλουμινίου συμβάλλει επίσης στην εθνική εξοικονόμηση μακροπρόθεσμα. Το κεφαλαιουχικό κόστος που συνεπάγεται η υγειονομική ταφή, τα ορυχεία και η διεθνής αποστολή ακατέργαστου αλουμινίου δεν επιβαρύνουν τη διαδικασία ανακύκλωσης.

Το Eurobond κατανοεί ότι η ανακύκλωση αλουμινίου και η χρήση ανακυκλωμένου αλουμινίου για την παραγωγή διαφορετικών προϊόντων είναι οι ανάγκες της ώρας. Επομένως, τα ΑΚΕ που κατασκευάζονται από το Eurobond είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του αλουμινίου που το καθιστούν ένα πολύτιμο δομικό υλικό

Πυγμάχος ελαφρού βάρους:

Λόγω του χαμηλότερου ατομικού του βάρους, το αλουμίνιο έχει χαμηλή πυκνότητα σε σύγκριση με άλλα μέταλλα, καθιστώντας το ιδανικό υλικό για την κατασκευαστική βιομηχανία.

Υψηλή αντοχή:

Τα κράματα αλουμινίου είναι απίστευτα ισχυρά και ανθεκτικά. Χρησιμοποιούνται σε έναν τεράστιο αριθμό εφαρμογών που απαιτούν υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα.

Αντοχή στη διάβρωση:

Στα περισσότερα περιβάλλοντα, η αντίσταση στη διάβρωση αυτού του μετάλλου είναι εξαιρετική. Τα κράματα αλουμινίου είναι απίστευτα ανθεκτικά σε όλα τα είδη καιρικών συνθηκών και επομένως χρησιμοποιούνται στην πλειονότητα των εξωτερικών εφαρμογών.

Ανακυκλώσιμο:

Αυτό το μέταλλο μπορεί να ανακυκλωθεί ασταμάτητα. Λιώστε το, αναμορφώστε το, λιώστε το ξανά, αλλά ποτέ δεν χάνει την ποιότητά του και η διαδικασία μπορεί να είναι συνεχής. Με την ανακύκλωση 1 τόνου αλουμινίου, μπορούν να εξοικονομηθούν 9 τόνοι εκπομπών CO2 και η διαδικασία ανακύκλωσης είναι γρήγορη.

Μη εύφλεκτο:

Σύμφωνα με το Βρετανικό Πρότυπο BS 476, αυτό το βιώσιμο μέταλλο έχει περιγραφεί ως άκαυστο. Μετά από παρατεταμένη έκθεση στη φωτιά, το μέταλλο θα αρχίσει να λιώνει, όχι να καίγεται, μόλις φτάσει στο σημείο τήξης του.

Θέλετε να μειώσετε τις εκπομπές άνθρακα και να σχεδιάσετε μια βιώσιμη δομή;

Επικοινωνήστε με το Eurobond που κατασκευάζει Σύνθετα Πάνελ Αλουμινίου από ανακυκλωμένα υλικά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar