Ένας οδηγός για την επιλογή των καλύτερων μεντεσέδων ντουλαπιών για τον χώρο σας!

0
Ένας οδηγός για την επιλογή των καλύτερων μεντεσέδων ντουλαπιών για τον χώρο σας!

Πώς να επιλέξετε μεντεσέδες ντουλαπιού;

Εάν έχετε μια μοντέρνα κουζίνα, πιθανότατα γνωρίζετε τη σημασία της. Έτσι, η επιλογή των μεντεσέδων του ντουλαπιού που θα συνδέσετε στο ντουλάπι σας είναι πολύ σημαντική. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βρείτε το κατάλληλο για την κουζίνα σας.

Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που σας βοηθούν να αποφασίσετε:

Χαρακτηριστικά

 • Διακοσμητικός: Βεβαιωθείτε ότι το συγκεκριμένο που επιλέγετε είναι και λειτουργικό και διακοσμητικό, δηλαδή να φαίνεται και υπέροχο.
 • Δυνάμενος να αφαιρεθεί: Εάν εγκαταστήσετε ένα αποσυναρμολογούμενο, τότε μπορείτε να αφαιρέσετε το περίβλημα όποτε θέλετε.
 • Βαρύ καθήκον: Το βαρύ φορτίο μπορεί να συγκρατήσει το βάρος των θυρών και να εξασφαλίσει ότι η ισορροπία είναι βέλτιστη για καθημερινή χρήση.
 • Κρυμμένος: Μια τέτοια κίνηση δεν το κάνει ορατό έξω από το ντουλάπι, με αποτέλεσμα να το κρατά κρυφό. Είναι το ιδανικό για εκείνους που δεν θέλουν να το κρυφοκοιτάζουν.
 • Αυτοκλείσιμο – Αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως σε γραφεία και βιομηχανικούς χώρους όπου δεν χρειάζεται να δώσετε προσοχή στο κλείσιμο. Κλείνει αυτόματα όταν απελευθερώσετε την εφαρμοζόμενη δύναμη.
 • Μαλακό κλείσιμο – Οι περισσότερες πόρτες κάνουν έναν ήχο κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο, κάτι που είναι αρκετά εκνευριστικό. Αλλά αυτά τα μαλακό κλείσιμο δεν κάνουν ήχο και κλείνουν αυτόματα με ένα ελαφρύ πάτημα.

Μεγέθη μεντεσέδων ντουλαπιού

Το μέγεθος τείνει να είναι μεγάλο ζήτημα κατά την επιλογή. Εάν καταλήξετε να αγοράσετε αυτά που είναι πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά, μπορεί να μην είναι η σωστή εφαρμογή.

Τύποι μεντεσέδων ντουλαπιών

 • Τύλιξε γύρω – Συνήθως συνδέονται με ένα πρόσωπο στο πίσω μέρος της πόρτας και ένα άλλο στο μπροστινό μέρος που τυλίγεται γύρω από το πλαίσιο του ντουλαπιού από μέσα. Αυτά τα στηρίγματα δίνουν εξαιρετική σταθερότητα στις πόρτες για να μην διαλύονται κατά την παράδοση του φορτίου. Ωστόσο, αυτά φαίνονται από το εξωτερικό, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα αντίστοιχο χρώμα βαφής.
 • Πλαίσιο προσώπου (Ημι-κρυφό) – Αυτά είναι από τα πιο κοινά στυλ που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι αυτές τις μέρες. Αφήνει το πλαίσιο να πάει γύρω από το σημείο που ανοίγει και με τη βοήθεια της κίνησης θα κολλήσει στην πόρτα του ντουλαπιού. Με αυτόν τον τρόπο, τίποτα δεν εμποδίζει την ορατότητα των θεατών.
 • Αναρτημένο στην επιφάνεια – Αυτά είναι μόνο το άλλο όνομα για τις κινήσεις χωρίς πλαίσιο. Αυτά εγκαθίστανται συνήθως στην εσωτερική πόρτα, όπου πρέπει να έχετε υψηλή αιώρηση χωρίς να αγγίζετε πραγματικά το πλαίσιο. Αυτές οι κινήσεις, ωστόσο, συνοδεύονται από ρυθμιζόμενες κινήσεις πλαισίου.
 • Ένθετο – Το συγκεκριμένο έρχεται με δύο πλευρές, το ένα στενό και το άλλο φαρδύ. Ενώ η λεπτή πλευρά προσαρμόζεται στο πλαίσιο της πόρτας, η φαρδύτερη πλευρά εκτείνεται στο εσωτερικό της πόρτας. Αν δείτε σε απόσταση, θα φαίνεται μόνο η στενή πλευρά.
 • Επικάλυψη – Αν ψάχνετε για μια κίνηση που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο, τότε μάλλον δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την επικάλυψη. Διατίθενται σε διάφορα στυλ και προσαρμόζονται στην πόρτα και είτε στο πλαίσιο του προσώπου είτε στο εσωτερικό μιας πόρτας χωρίς πλαίσιο.
 • Μεντεσέδες χωνευτοί/πλήρες ένθετοι – Μοιάζει πολύ με έναν μεντεσέ πισινό, αυτοί συνδέονται στο εσωτερικό μέρος του πλαισίου και της πόρτας. Εάν υπάρχει έλλειψη χώρου, τότε μια τέτοια κίνηση μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ευεργετική καθώς δεν θα καταλάμβανε επιπλέον χώρο.

Καλύτερη μάρκα μεντεσέδες ντουλαπιών

Εδώ είναι μερικές από τις μάρκες που μπορείτε να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή:

 • Godrej – Ο Godrej, με πολυετή εμπειρία, αποδεικνύεται ο καλύτερος όσον αφορά την κάλυψη των απαιτήσεών σας. Από κρυφό μέχρι περιτύλιγμα, έχει κάθε τύπο που θα θέλατε να παραγγείλετε, και αυτό επίσης, με εγγύηση σέρβις.
 • Hardwyn – Για όλες τις ανάγκες σας σχετικά με συρτάρια και προδιαγραφές καναλιών, τα προϊόντα Hardwyn έχουν αποδειχθεί κορυφαία. Έχουν προσεγμένα προϊόντα σε προσιτές σειρές που σίγουρα θα καλύψουν τα ενδιαφέροντά σας.
 • Η ΙΔΙΑ – Όταν πρόκειται για τον μηχανισμό, κανείς δεν μπορεί να δώσει διαγωνισμό στην IPSA. Παρέχουν αδιαπραγμάτευτες υπηρεσίες στους πελάτες με ποιοτικά προϊόντα που μπορούν να διαρκέσουν για μια ζωή.
 • Όζον στο εξωτερικό – Η Ozone Overseas κάνει μεγάλα όνειρα όσον αφορά τον σύγχρονο εξοπλισμό και τα προϊόντα τους αφηγούνται την ίδια ιστορία. Έχουν κορυφαία και ποιοτικά προϊόντα που δεν συγκρίνονται πουθενά με τις συνηθισμένες μάρκες. Εάν είστε εκλεπτυσμένο άτομο, τότε η συγκεκριμένη μάρκα είναι αυτή που πρέπει να αναζητήσετε.
 • Αράχνη – Είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσετε κάτι φιλικό προς το χρήστη που θα είναι εύκολο στη χρήση στην κουζίνα, ανάμεσα σε τόσες πολλές εργασίες κουζίνας, και αυτές της Spider είναι μια τέλεια επιλογή που πρέπει να κάνετε.

Πού να αγοράσετε μεντεσέδες ντουλαπιών;

Αναρωτιέστε πού μπορείτε να τα αγοράσετε; Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της McCoymart για να μπορείτε να επωφεληθείτε από τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας. Εκτός από την ποιότητα, η McCoymart διασφαλίζει επίσης ότι δεν χρειάζεται να αδειάζετε τις τσέπες σας προσφέροντας λογικές εκπτώσεις στο πλάι.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar